Во овој момент, на Германски - Италијански Речник има голем број на 6,207 зборови во германски како 89,422 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го10,280,503 / изрази , меѓу 54,487 денес.
Тагови: Германски - Италијански речник,Германски, Италијански , речник, преводи, онлајн речникГермански, Германски -Италијански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0178 / 0.0105 (18)
Вратете се на почетокот