Во овој момент, на Италијански - Германски Речник има голем број на 4,898 зборови во италијански како 90,312 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го6,906,205 / изрази , меѓу 36,603 денес.
Тагови: Италијански - Германски речник,Италијански, Германски , речник, преводи, онлајн речникИталијански, Италијански -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0235 / 0.0175 (18)
Вратете се на почетокот