Италијански - Македонски Речник:

correttore

Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "correttore":
Италијански Македонски
Значи, ова е како да се каже "correttore" за македонски.
 
Изрази кои содржат "correttore":
Италијански Македонски
.
До сега, 2,241,063 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 11,878 денес.
Тагови: correttore, correction correcting fluid, Tipp-Ex , ), White Out , ), corrector, blemish cover
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0371 / 0.0232 (42)
Вратете се на почетокот