Италијански - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "valium":
Италијански Македонски
Значи, ова е како да се каже "valium" за македонски.
 
До сега, 2,241,063 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 11,878 денес.
Тагови: valium, Valium, Италијански - Македонски речник,Италијански, Македонски , превод, онлајн речникИталијански, Италијански -Македонски преведувачки услуги
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0305 / 0.0202 (31)
Вратете се на почетокот