Во овој момент, на Италијански - Романски Речник има голем број на 14 зборови во италијански како 11,799 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го53,409 / изрази , меѓу 284 денес.
Тагови: Италијански - Романски речник,Италијански, Романски , речник, преводи, онлајн речникИталијански, Италијански -Романски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.8171 / 0.0897 (18)
Вратете се на почетокот