Во овој момент, на Италијански - Француски Речник има голем број на 6 зборови во италијански како 27,887 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го219,901 / изрази , меѓу 1,166 денес.
Тагови: Италијански - Француски речник,Италијански, Француски , речник, преводи, онлајн речникИталијански, Италијански -Француски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0187 / 0.0122 (18)
Вратете се на почетокот