Во овој момент, на Македонски - Италијански Речник има голем број на 177,986 зборови во македонски како 99,869 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,700,861 / изрази , меѓу 9,015 денес.
Тагови: Македонски - Италијански речник,Македонски, Италијански , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Италијански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0174 / 0.0096 (18)
Вратете се на почетокот