Во овој момент, на Романски - Италијански Речник има голем број на 9 зборови во романски како 11,720 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го49,584 / изрази , меѓу 263 денес.
Тагови: Романски - Италијански речник,Романски, Италијански , речник, преводи, онлајн речникРомански, Романски -Италијански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.2653 / 0.0330 (18)
Вратете се на почетокот