Во овој момент, на Француски - Италијански Речник има голем број на 5 зборови во француски како 27,745 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го223,096 / изрази , меѓу 1,183 денес.
Тагови: Француски - Италијански речник,Француски, Италијански , речник, преводи, онлајн речникФранцуски, Француски -Италијански преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateitalian.info
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0128 / 0.0066 (18)
Вратете се на почетокот