Në këtë moment, Fjalor Frëngjisht - Italian ka një numër prej 5 fjalët në frëngjisht si 27,745 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 223,096 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,183 sot.
Tags: Fjalor Frëngjisht - Italian, Frëngjisht, Italian, fjalor, përkthime, në internet fjalor Frëngjisht, shërbimin e përkthimit Frëngjisht - Italian, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0146 / 0.0081 (18)
Mbrapsht në krye