Në këtë moment, Fjalor Italian - Anglisht ka një numër prej 207,071 fjalët në italian si 60,354 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 2,241,062 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 11,878 sot.
Tags: Fjalor Italian - Anglisht, Italian, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Italian, shërbimin e përkthimit Italian - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0329 / 0.0226 (18)
Mbrapsht në krye