Fjalor Italian - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "bici":
Italian Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "bici" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "bici":
Italian Anglisht
.
Deri tani, 2,241,063 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 11,878.
Tags: bici, bicycle, bike, bikes, bicycle, bike, cycle, to fear
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0295 / 0.0168 (39)
Mbrapsht në krye