Fjalor Italian - Anglisht:

correttore

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "correttore":
Italian Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "correttore" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "correttore":
Italian Anglisht
.
Deri tani, 2,241,063 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 11,878.
Tags: correttore, correction correcting fluid, Tipp-Ex , ), White Out , ), corrector, blemish cover
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0206 / 0.0086 (42)
Mbrapsht në krye