Fjalor Italian - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "uvb":
Italian Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "uvb" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "uvb":
Italian Anglisht
.
Deri tani, 2,241,063 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 11,878.
Tags: uvb, UVB, Italian - Anglisht Fjalor, Italian, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Italian, shërbimit të përkthimit Italian- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0168 / 0.0084 (33)
Mbrapsht në krye