Në këtë moment, Fjalor Italian - Gjermanisht ka një numër prej 4,898 fjalët në italian si 90,312 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 6,906,205 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 36,603 sot.
Tags: Fjalor Italian - Gjermanisht, Italian, Gjermanisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Italian, shërbimin e përkthimit Italian - Gjermanisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
21.1222 / 0.9917 (18)
Mbrapsht në krye