Në këtë moment, Fjalor Italian - Rumun ka një numër prej 14 fjalët në italian si 11,799 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 53,409 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 284 sot.
Tags: Fjalor Italian - Rumun, Italian, Rumun, fjalor, përkthime, në internet fjalor Italian, shërbimin e përkthimit Italian - Rumun, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0146 / 0.0083 (18)
Mbrapsht në krye