Në këtë moment, Fjalor Rumun - Italian ka një numër prej 9 fjalët në rumun si 11,720 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 49,584 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 263 sot.
Tags: Fjalor Rumun - Italian, Rumun, Italian, fjalor, përkthime, në internet fjalor Rumun, shërbimin e përkthimit Rumun - Italian, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateitalian.info
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0254 / 0.0176 (18)
Mbrapsht në krye